Veća potražnja za softverima rezultirala proširenjem „JIWAY“ tima u Srbiji

24/07/2018 /

Prva dobra vest je da smo nedavno proširili tim našeg “Jiway” ogranka u Srbiji. Druga dobra vest koja je prethodila prvoj, jeste povećan obim posla, zapravo potražnja za softverima koje kreiramo.

I jedna i druga situacija potvrđuju da je učešće “Jiway”-a na srpskom tržištu i te kako bilo neophodno, kao i da je jedan broj klijenata imao potrebu upravo za rešenjima kakav je naš najtraženiji softver – “MozaIK”.

 

Vođeni realnim potrebama tržišta i naših novih klijenata kako na domaćem tako i na stranom tržištu, još prošle godine, u centrali u Luksemburgu, menadžment je doneo odluku o unapređenju postojećeg “MozaIK” -a. Jedan broj inženjera u timu stoga je preusmeren u pravcu modernizacije tog softvera od kojeg u budućnosti očekujemo još više. “MozaIK” je već sada ozbiljan konkurent softverskim rešenjima neophodnim za rad u oblasti telekomunikacije, energetike, finansija, sporstkih federacija, advokatskih kancelarija, agencija za nekretnine…

Ono što smatramo najboljim momentom u potražnji “MozaIK” -a, jeste efekat preporuke koju ostvare zadovoljni kupci. Svaka kompanija koja se uveri u sve prednosti ovog softvera, svojim preporukama radi čuveni “word-of-mouth advertising” i tako postaje naš najbolji “marketing menadžer” 😉

Velike nade polažemo i u “MozaIK Logistics” namenjen transportnim firmama i kompanijama, a koji smo nedavno predstavili srpskom tržištu. “MozaIK Logistics” je softver koji omogućava praćenje kompletnog procesa transporta na relaciji transportno preduzeće – vozač – klijent, ali i njihove komunikacije. Softver čini web platforma koja je sinhronizovana sa mobilnom – android aplikacijom.

 

Svesni činjenice da veliki broj transportnih kompanija radi otežano, bez modernih rešenja, nakon letnjeg perioda i godišnjih odmora, značajan deo promocije usmerićemo upravo na “MozaIK Logistic”.

Vrlo brzo pisaćemo i o ostalim izazovima sa kojima se susrećemo, a koji bi mogli da pojačaju poziciju „JIWAY“ – a na mapi stranih softverskih kompanija koje posluju u Srbiji.