MozaIK je modularno rešenje koje ispunjava poslovne potrebe front-end korisnika. Zasnovan na moćnom tehničkom sloju, MozaIK pokriva širok spektar funkcionalnih zahteva, uključujući i:

 

Rešenje je dizajnirano da bude u potpunosti kompatibilno sa svim tipovima Core banking sistema i aplikacija i omogući rad na vise platformi, sa više aplikacija, i više vrsta medija, pružajući punu fleksibilnost koja Vam je potrebna.

Poslovni zahtevi i tipovi korisnika

MozaIK je potpuno integrisano front-end rešenje. Njegov širok spektar module pomaže da se optimizuje kreiranje i upravljanje dokumentacijom i/ili unaprede odnosi sa klijentima. MozaIK omogućava usklađenost sa propisima, poverljivost podataka, i poštovanje pravnih ograničenja..

Poslovni sektori

Rešenje ispunjava potrebe sledećih korisnika:

Koristeći prednosti inovativnih tehnologija, opremite svoje zaposlene rešenjima koja pružaju fleksiblinost na mobilnim uređajima i-ili laptop računarima.

Ključne karakteristike

MozaIK pruža broje usluge:

 

Obezbedite neophodan kvalitet informacija uz profesionalan i celovit imidž! Odsad, Menadžer za kupce (Account Manager) može da postigne sledeće:

 

Izaberite paket proverenih rešenja koja savršeno odgovaraju Vašem biznisu!

MozaIK prati redovan evolutivni proces kroz koji se obogaćuje svakodnevno kroz add-on rešenja i funkcionalnosti razvijene na zahtev kupaca.